Bistrița, afectată de ninsori și inundații - Focus Prima TV

Bistrița, afectată de ninsori și inundații

Circulaţia este îngreunată de ninsoare pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene din Bistriţa-Năsăud, iar pe raza municipiului Bistriţa se intervine pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor pe câteva străzi, potrivit datelor comunicate joi seara de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Se circulă cu dificultate din cauza zăpezii depuse pe carosabil pe DN 17, între localităţile Susenii Bârgăului şi Mureşenii Bârgăului, şi pe DN 17C, între Bistriţa şi Cepari şi între Năsăud şi Dealul Ştefăniţei.

Pe DN 17C, în localitatea Fiad, s-a înregistrat şi un eveniment rutier, un autoturism căzând în râul Sălăuţa. Şoferul a fost salvat de un utilaj cu macara care trecea prin zonă şi, din primele informaţii, este conştient, cooperant şi este posibil să fi suferit o hipotermie la nivelul picioarelor.

Traficul rutier mai este îngreunat pe drumurile judeţene care leagă municipiul Bistriţa de localităţile Monor, respectiv Jelna.

Potrivit CJSU, la această oră se intervine pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor în localităţile componente Unirea şi Viişoara ale municipiului Bistriţa, dar şi pe două străzi din localitate. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share