”Blinding Lights”, primul cântec care a petrecut un an întreg între primele 10 poziţii ale topului Billboard – Focus Prima TV

”Blinding Lights”, primul cântec care a petrecut un an întreg între primele 10 poziţii ale topului Billboard

“Blinding Lights”, un cântec lansat la sfârşitul lunii noiembrie 2019 de artistul canadian The Weeknd, a devenit luni primul single din istorie care a petrecut un an întreg între primele zece poziţii ale topului american Billboard Hot 100, informează revista Variety.

Precedentul record era de 39 de săptămâni şi fusese stabilit de “Circles”, un cântec din repertoriul rapperului Post Malone.

Totodată, “Blinding Lights” deţine şi recordul pentru cea mai lungă perioadă petrecută de un cântec între primele cinci poziţii ale topului Billboard – 43 de săptămâni în total.

Aceeaşi piesă are deja 65 de săptămâni petrecute între primele 100 de poziţii ale topului Billboard, având şanse reale să doboare şi acest record, stabilit de piesa “Radioactive” a trupei Imagine Dragons (87 de săptămâni în Billboard Hot 100).

În pofida acestui succes, piesele şi noul album de studio lansate de The Weeknd nu au fost nominalizate la nicio categorie a premiilor Grammy din 2021.

Total
0
Shares
Total
0
Share