Bloc în flăcări, zeci de locatari evacuați – Focus Prima TV

Bloc în flăcări, zeci de locatari evacuați

Zeci de locatari ai unui bloc din Iași au fost evacuați, în urmă cu scurt timp, în urma izbucnirii unui incendiu puternic în imobil. Mai mulți oameni au făcut atacuri de panică și au fost preluați de echipajele medicale sosite la fața locului. Pompierii care s-au luptat mai bine de 3 ore cu flăcările și se află încă în zonă pentru a se asigura că focarul a fost complet lichidat.

Puțin după ora 11 în blocul cuprins de flăcări s-a instalat panica. Zeci de locatari au ieșit din case și au dat alarma.
Flăcările s-au extins cu repeziciune.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, dar și cu mai multe ambulanțe SMURD cu care i-au preluat pe locatarii care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul. Nu au reușit, însă, să afle cauza care a dus la izbucnirea flăcărilor, dar mai mulți locatari spun că se simțea un miros puternic de gaz la etajul de unde au izbucnit flăcările. Autoritățile au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Total
0
Shares
Total
0
Share