Blue Air anunţă lansarea serviciilor sale din noua sa bază din Iaşi - Focus Prima TV

Blue Air anunţă lansarea serviciilor sale din noua sa bază din Iaşi

Avion

Blue Air anunţă lansarea serviciilor sale din noua sa bază din Iaşi, începând cu vara anului viitor şi pune în vânzare zboruri directe şi de conexiune către mai mult de 23 de destinaţii, potrivit unui comunicat al companiei.

Blue Air va avea o aeronava Boeing 737-8-MAX la baza din Iaşi şi va opera 8 servicii directe şi peste 15 zboruri de conexiune din Iaşi.

Blue Air operează în prezent zboruri directe de la Iaşi la Londra Heathrow şi Bucureşti Otopeni. Începând cu luna decembrie, Blue Air va adăuga un nou serviciu direct de la Iaşi la Dublin urmat de încă 5 noi zboruri directe de la Iaşi la Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles şi Koln începând cu 27 martie 2022.

“Suntem încântaţi să anunţăm noua noastră bază din Iaşi, oferind clienţilor ieşeni accesul la peste 23 de destinaţii-cheie din reţeaua noastră. Blue Air se angajează să susţină dezvoltarea aeroportului din Iaşi şi să aducă beneficii comunităţii ieşene, oferind opţiuni de călătorie mai bune la preţuri accesibile”, a declarat Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share