Bonnie și Clyde la vârsta a treia – Focus Prima TV

Bonnie și Clyde la vârsta a treia

Un cuplu de pensionari din Dâmbovița au căzut pe mâna polițiștilor după o serie incredibilă de jafuri. Mai ceva ca Bonnie și Clyde, cei doi au dat spargere după spargere. Până să fie prinși au furat bijuterii din mai multe magazine de profil din 6 orașe din Moldova. Acum, prolificii infractori de vârsta a treia sunt cercetați sub control judiciar.

Cei doi soți, în vârstă de 60 și 64 de ani, și-au început cariera de infractori în luna decembrie a anului trecut. De atunci au dat lovitură după lovitură în magazinele de bijuterii din marile orașe din nord estul țării. Modul de operare era mereu același. În timp ce vânzătoarele îi arătau femeii mai multe bijuterii, soțul sustrăgea podoabele de pe tejghea. Pe numele lor, proprietarii păgubiți anunțaseră chiar și o recompensă.
Ultima ispravă, cea din Bacău, le-a fost fatală.

În urma audierilor, polițiștii au stabilit faptul că cei doi soți se specializaseră în furtul de bijuterii de lux. În cele aproape 4 luni de activitate infacțională, ei au reșit să sustragă produse cu o valoare impresionantă.

Hoții de bijuterii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău care a luat măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Total
0
Shares
Total
0
Share