BOR despre cazul bebelușului mort după botez: „Ne este greu să înţelegem de ce Dumnezeu a îngăduit această încercare grea” - Focus Prima TV

BOR despre cazul bebelușului mort după botez: „Ne este greu să înţelegem de ce Dumnezeu a îngăduit această încercare grea”

Patriarhia Română a cerut Arhiepiscopiei Sucevei să urgenteze ancheta în cazul bebelușului mort la scurt timp după ce a fost botezat. Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a transmis condoleanțe familiei care și-a pierdut copilul de doar șase săptămâni. 

„Am transmis la Suceava rugămintea urgentării anchetei pe care o desfășoară Arhiepiscopia Sucevei. Rezultatul acesteia, coroborat cu rezultatul anchetei desfășurate de autoritățile laice, va fi făcut public de Arhiepiscopie. Cât mai curând. Poziția Patriarhiei Române este una de profundă compasiune față de familia copilașului decedat, atât de greu încercată acum și a cărei durere nici nu o putem înțelege deplin”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Și Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a transmis un comunicat de presă după vestea morții bebelușului.

Total
0
Shares
Total
0
Share