BPL al PNL Timişoara a decis excluderea liberalilor care au fost 'ostili' la alegerile interne locale, în vară - Focus Prima TV

BPL al PNL Timişoara a decis excluderea liberalilor care au fost ‘ostili’ la alegerile interne locale, în vară

Biroul Permanent Local (BPL) al PNL Timişoara a decis prin vot secret, în şedinţa de luni seara, înaintarea către Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş a propunerii de excludere din partid a consilierului local Raul Ambruş, a anunţat preşedintele liberalilor timişoreni, Cosmin Tabără.

“Excluderea este cauzată de atitudinea acestuia din ultimele luni, dar foarte mult a contat poziţia acestuia din Consiliul Local Timişoara, când împotriva hotărârii partidului, a votat contra intereselor politice a acestuia, având o poziţie ostilă în permanenţă faţă de proprii colegi şi refuzând dialogul politic cu conducerile PNL Timişoara şi PNL Timiş. Prin urmare, ne vom delimita de orice vot şi atitudine a acestuia în cadrul CL Timişoara”, a transmis Cosmin Tabără pe facebook.

În cadrul aceleiaşi şedinţe BPL al PNL Timişoara s-a decis şi excluderea a 21 de membri.

Tabără afirmă că în urma evenimentelor tensionate care au avut loc la alegerile interne din cadrul partidului, din vară, s-a impus luarea acestor decizii împotriva acelor membri care prin modul lor de manifestare într-o formă continuată au prejudiciat imaginea PNL şi au adus atingere valorilor liberale.

“Prin aceste măsuri nu a fost sancţionată opinia politică, ci modul violent prin care aceste persoane s-au manifestat de-a lungul a mai bine de trei luni. Anterior acestor alegeri interne, am încercat în dese momente să avem un dialog, să găsim o cale de mijloc în vederea închegării unei echipe care să dezvolte şi să promoveze ideile liberale în Timişoara, dar am fost refuzaţi şi excluşi din orice dialog”, susţine Tabără.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share