Brăila: Bărbat arestat preventiv după ce a furat bijuterii şi alte bunuri din locuinţa unei femei/ Prins de aceasta, el a ameninţat-o cu un pistol, care s-a dovedit a fi de jucărie - Focus Prima TV

Brăila: Bărbat arestat preventiv după ce a furat bijuterii şi alte bunuri din locuinţa unei femei/ Prins de aceasta, el a ameninţat-o cu un pistol, care s-a dovedit a fi de jucărie

Un bărbat de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie după ce a intrat în locuinţa unei femei din Brăila de unde a furat bijuterii şi alte bunuri de valoare. Surprins de proprietară, el a ameninţat-o cu un pistol despre care, ulterior, poliţiştii au stabilit că era de jucărie. 

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, joi seară, o femeie a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că a observat pe camerele de supraveghere cum un bărbat necunoscut a intrat în locuinţa sa, din municipiul Brăila. Pentru a-si asigura scăparea, întrucât a fost prins de femeie când sărea gardul către stradă, cu bagaje, bărbatul ar fi ameninţat-o că o împuşcă cu un pistol şi a fugit.

La scurt timp, în apropierea locuinţei femeii, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au identificat, imobilizat şi dus la sediul poliţiei pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care avea o geantă voluminoasă pe umăr, iar în mână avea un pistol.

Total
0
Shares
Total
0
Share