Brăila: Tânără însărcinată în nouă luni, moartă după ce a fost înjunghiată în zona inimii/ Presupusul autor este fratele iubitului ei, pe care ea ar fi încercat să îl împiedice să dea foc casei/ Ulterior, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă - Focus Prima TV

Brăila: Tânără însărcinată în nouă luni, moartă după ce a fost înjunghiată în zona inimii/ Presupusul autor este fratele iubitului ei, pe care ea ar fi încercat să îl împiedice să dea foc casei/ Ulterior, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă

O tânără însărcinată în 9 luni a fost ucisă, în noaptea de miercuri spre joi, la Brăila, fiind găsită înjunghiată în zona inimii. Ea ar fi fost omorâtă de fratele iubitului ei, pe care încerca să îl împiedice să dea foc casei. După ce a incendiat locuinţa, el ar fi încercat să se sinucidă, fiind transportat la spital. 

În noaptea de miercuri spre joi, o tânără de 27 de ani, din localitatea Măxineni, a sunat la 112 şi a anunţat că fratele concubinului ei a dat foc la casa în care locuiesc, dar şi că ea este însărcinată şi se simte rău.

Conform colonelului Ştefan Stoian de la ISU Brăila, pompierii au ajuns la casă în circa 4 minute şi au găsit acoperişul arzând.

Total
0
Shares
Total
0
Share