Braşov: Schior urmărit de un urs pe pârtie la Predeal/ Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea animalului – Focus Prima TV

Braşov: Schior urmărit de un urs pe pârtie la Predeal/ Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea animalului

Un schior a fost urmărit, sâmbătă, de un urs pe pârtia Clăbucet din Predeal, jandarmii intervenind pentru îndepărtarea animalului. De asemenea, jandarmii au intervenit după producerea unei aglomeraţii la una din cabanele de pe Vârful Postăvarul şi au dat o amendă de 500 de lei.

Turiştii prezenţi, sâmbătă, pe Pârtia Clăbucet din Predeal au surprins un schior urmărit de un urs.  Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, sâmbătă după amiază au fost trei apeluri la 112 care semnalau prezenţa unui urs la Predeal.  “ A fost vorba despre acelaşi urs, care a apărut pe Pârtia Clăbucet şi Subteleferic. La fiecare apel jandarmii montani au intervenit prompt şi au îndepărtat animalul de pe pârtie. Datorită faptului că la intervenţie au folosit un ATV cu şenile, zgomotul produs a izgonit ursul în pădure. În urma apelurilor repetate, am luat legătura cu administratorul fondului de vânătoare, care va demara procedurile pentru relocarea animalului”, a transmis Jandarmeria Braşov. 

https://www.facebook.com/100002053968533/videos/3587272358017861/

Total
0
Shares
Total
0
Share