Bratu, la prezentarea ca selecţioner al naţionalei U21 - Sper să-i egalez, dacă nu să-i depăşesc pe Rădoi şi Mutu - Focus Prima TV

Bratu, la prezentarea ca selecţioner al naţionalei U21 – Sper să-i egalez, dacă nu să-i depăşesc pe Rădoi şi Mutu

Noul selecţioner al echipei naţionale de tineret a României, Florin Bratu, a declarat, marţi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că îşi doreşte să egaleze şi chiar să depăşească performanţele predecesorilor săi în funcţie, Mirel Rădoi şi Adrian Mutu.

“Mă bucur şi este o provocare imensă pentru mine această poziţie de selecţioner la Under 21. Conducerea mi-a arătat încredere şi susţinere, lucru foarte important la un antrenor. Am şansa din nou să lucrez cu federaţia (n.r. – în trecut a fost selecţionerul naţionalei U19), ştiu că aici tot timpul este un mediu profesionist şi ai tot ceea ce îţi doreşti ca antrenor. Eu am ambiţie, este în structura mea, aşa că îmi doresc cel puţin să îi egalez, dacă nu să-i depăşesc pe Mirel Rădoi şi Adi Mutu. E un lucru care se face cu timpul. Oricum este o generaţie schimbată total, deci nu veţi mai vedea niciun jucător dintre cei pe care i-aţi văzut în ultimii doi sau trei ani la U21. Aşa că trebuie să avem grijă, să evaluăm foarte bine, pentru ca jucătorii cei mai în formă să apară la echipa naţională”, a spus el.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share