Broadway și-a redeschis porțile - Focus Prima TV

Broadway și-a redeschis porțile

Profimedia

Lumea musicalului din New York a prins din nou viață. După 18 luni în care au avut lacătul pe ușă, sălile de spectacole de pe Broadway și-au redeschis porțile. Spectatorii au putut să bucure de trei dintre cele mai de succes piese de teatru, pentru prima dată de la începutul pandemiei de coronavirus.

“Hamilton”, “The Lion King” și “Wicked”, marile musicaluri puse în scenă pe Broadway înainte de pandemie, au fost reluate. Publicul a primit cu entuziasm revenirea pe scenă a spectacolelor pline de culoare, muzică și voie bună, iar uralele au răsunat minute în șir, atât la începutul, cât și la sfârșitul pieselor.

La fel de emoționați au fost și actorii, regizorii și toți cei care au participat la punerea în scenă a spectacolelor. Piesa “Wicked” a fost cea care e deschis stagiunea teatrală, iar actrița Kristin Chenoweth a apărut de după cortină pentru a saluta publicul.

Fanii au stat la cozi uriașe pentru a prinde biletele care s-au epuizat în doar câteva ore. Cu toate acestea, doar cei
vaccinați au putut intra la spectacole, iar purtarea măștii în interiorul sălilor este obligatorie

Înainte de începerea spectacolelor, trupa unui teatru, alături de actorii celor trei piese, au fredonat refrenul din faimosul musical “New York, New York”.

Și alte spectacole urmează să își reia producțiile în a doua jumătate a acestei luni și în luna octombrie. Weekendul
aceasta se va redeschide și festivalul “Curtain Up”, care va oferi 22 de evenimente culturale, în aer liber și cu acces
gratuit.

Total
0
Shares
Total
0
Share