Bucatele tradiţionale, delicatesele de Paşte

Bucatele tradiţionale, delicatesele de Paşte

În Bucovina, petrecerea de Paşte a început încă de dimineaţă, iar turiştii de la pensiunile din zonă s-au bucurat
de bucatele gustoase oferite de gazde. Locaţiile din Şaru Dornei, judeţul Suceava, au fost printre cele mai căutate anul
acesta, datorită zonei splendide şi peisajelor care îţi taie respiraţia.

Pensiunile din Bucovina i-au aşteptat pe turişti cu bunătăţi una şi una, preparate chiar de gazde, cu produse 100% bio.
Din meniul de Paşte nu au lipsit bucatele tradiţionale, din care turiştii au gustat încă de la micul dejun.

Urmează cozonacii, pasca şi prăjiturile, dar şi un preparat 100% specific zonei, balmosul

Pentru a putea petrece Paştele în Bucovina, turiştii au scos din buzunare câte 800 de lei pe noapte, pentru o cameră
dublă. Cei mai mulţi au ales să îşi achiziţioneze pachete de trei sau patru nopţi, timp în care, spun ei, au timp berechet să
viziteze toate obiectivele spectaculoase din zonă.

Grădina unui hotel de 4 stele din Poiana Brasov s-a dovedit a fi neîncapatoare pentru turiştii veniti de pretutindeni pentru a
sarbatori Paştele.

In timp ce berbecuţul se rumenea la proţapul încins de dimineaţă, copiii s-au aventurat în parcul de distracţii.

Prima zi de Paşte a fost un bun prilej de relaxare pentru mii de turişti.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt