BUCUREŞTI, INCIDENŢĂ RECORD ÎN 7 ZILE – Focus Prima TV

BUCUREŞTI, INCIDENŢĂ RECORD ÎN 7 ZILE

Bucureştiul pare că se apropie de un scenariu sumbru. Peste 1000 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate zilnic iar rata de infectare creşte şi ea exponenţial. Asta în timp ce în jurul Capitalei deja 11 localităţi au fost carantinate. Cu toate acestea, nimeni nu ştie când şi dacă se va impune carantina şi în Bucureşti.

Doar în ultimele 7 zile în Bucureşti s-au infectat 7800 de oameni. Dintre aceştia aproape 30 la sută au avut nevoie şi de internare în spital. Toate acestea la un loc…trimit Capitala tot mai aproape de carantinare.

Capitala este înconjurată de 11 localităţi din judeţul Ilfov care sunt deja în carantină, având rate de infectare care depăşesc 10 cazuri la mia de locuitori. Comuna Berceni are o incidenţă de peste 11, iar cu excepţia localităţii Ciorogârla, toate depăşesc 9 infectări la o mie de locuitori.

Carantina locală presupune limitarea deplasării oamenilor, atât în afara localităţii, cât şi în interiorul ei. În cazurile în care este neapărat nevoie să fie făcută o deplasare..aceasta se va face numai cu un motiv bine întemeiat, regăsit pe declaraţia pe proprie răspundere.

Total
0
Shares
Total
0
Share