București, orașul în care nu te plictisești - Focus Prima TV

București, orașul în care nu te plictisești

Nici n-au revenit bine din concedii, că bucureștenii au din nou parte de activități, chiar la ei acasă. În acest weekend orașul se tranformă. De la străzi redate pietonilor, la târguri dedicate produselor de toamnă, toate sunt la dispoziția celor care vor să iasă din case.

Calendarul, dar și termometrul, ne arată că vara s-a încheiat, însă activitățile sunt în plină desfășurare pe străzile din București, dar și în parcuri. Festivalul de toamnă cu bulz și pastramă atrage în Parcul Tineretului, pe platoul Șincai, extrem de multi pofticiosi. Sosit din Alba Iulia, Nicolae Ciobanul i-a cucerit pe cei care i-au gustat mâncarea.

Nu au lipsit nici fructele și legumele de toamnă. Strugurii au fost vedeta târgului. Produsele sunt 100% românesti. Forfotă a fost și la Dâmbovița Delivery. Splaiul Unirii, între Timpuri Noi și Mihai Bravu, a fost închis mașinilor, iar aici au fost organizate tot felul de ateliere și activități, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Ca și în weekendurile trecute, Calea Victoriei este in continuare plină de activități dedicate pietonilor. In Bucuresti se mai organizeaza si Festivalul Sporturilor sau Simfonia Apei.

Total
0
Shares
Total
0
Share