Bucurie fără margini pe străzile Italiei - Focus Prima TV

Bucurie fără margini pe străzile Italiei

S-au bucurat cu toată inima cât pentru mai bine de un an de suferință, în care imnul s-a auzit de multe ori din spatele ușilor ferecate. Străzile Italiei au vibrat poate mai mult decât oricând de feeria victoriei, parcă și pentru a spăla din suferința unei perioade de pandemie cumplit de grele pentru acest popor. Pentru un milion de motive, dar și pentru un 2020 greu, italienii meritau, au spus mulți. “It’s coming to Rome, s-a auzit în toată lumea”. Aseară Italia și-a strigat victoria, din nou, după 53 de ani, în calitate de regină a fotbalului european!

După ce au avut parte de unul dintre cele mai dure lockdownuri din Europa, italienii s-au bucurat în sfârșit de libertate! Și nu oricum, ci în timp ce și-au susținut echipa la EURO2020! Deși englezii au început în mare forță, cu Luke Shaw care a marcat primul gol în minutul 2, cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală EURO, italienii au reușit în cele din urmă să câștige finala!

Cu toate că au câştigat, determinarea şi ambiţia jucătorilor echipei britanice le-a dat bătăi de cap fanilor Italiei pe tot parcursul meciului.

După înfrângerea suferită, englezii au lăsat străzile Angliei pustii iar bucuria fanilor s-a evaporat rapid.
Este a doua oară când Italia câștigă campionatul european de fotbal după ediția din 1968.

Total
0
Shares
Total
0
Share