Bugetarii vor demisia lui Cîțu - Focus Prima TV

Bugetarii vor demisia lui Cîțu

Inquam

A fost protest cu îmbrânceli chiar la poarta Palatului Cotroceni! Polițiștii veniți să își strige nemulțumirea pentru că le-au fost inghetate salariile si tăiate sporurile s-au imbrancit cu jandarmii. Protestatarii au acuzat fortele de ordine că au primit ordin să îi bruscheze. Profesorii, medicii și alți angajați de la stat, și chiar de la privat, spun au ajuns la capătul răbdării și au pichetat principalele instituții ale statului.
Oamenii au cerut inclusiv demisia Guvernului Cîțu.

Cu pancarte, vuvuzele și strigăte de disperare – așa s-au prezentat polițiștii din sindicatul Europol în fața Palatului Cotroceni. Manifestația a degenerat, insă…de la pungă.

Supărați că le-au fost tăiarte sporurile și înghețate salariile, polițiștii, medicii, profesorii și alți angajați ai sistemului public și-au strigat nemulțumirile în stradă.

La pauzele dintre scandări, omenii au ascultat muzica și sau mișcat în pași de dans

Si Ministerul Transporturilor a fost luat cu asalt de angajați ai CFR. La Ministerul Justitiei, printre manifestanți au fost împărțite…amenzi.

Proteste asemănătoare au avut loc în mai multe orase din țară. La Alba, o sută de polițiști și grefieri s-au stâns în fața prefecturii.

Total
0
Shares
Total
0
Share