Buni și bunătăți la băile Govora - Focus Prima TV

Buni și bunătăți la băile Govora

Cât de gustos poate fi un file de șalău proaspăt? Dacă e gătit cu pasiune, într-un cadru natural de excepție și sub atenta îndrumare a unui chef cu experiență, rețeta nu poate fi decât una de succes. Au dovedit-o în acest weekend vedetele reunite la castelul din stațiunea Băile Govora, care, după o zi petrecută la spa, s-au distrat pe cinste în cadrul unui concurs de gătit în aer liber.

Orice rețetă parcă iese ca la carte atunci când un chef bucătar te urmărește îndeaproape. Așa s-a întâmplat și la
Băile Govora, unde șalăul a fost vedeta concursului Gătim la Castel.

Vedetele care și-au etalat talentul culinar au fost fiul Monicăi Anghel, cântăreața de muzică populară Claudia Ghițulescu sau Adina de la Heaven. Totul s-a desfășurat sub atenta îndrumare a chef-ului Liliana Petraru, iar printre cei care au dat note s-a aflat chiar Monica Anghel.

Dacă unele echipe au respectat întocmai rețeta, celelalte au improvizat pentru a fi cât mai mult pe…. gustul juriului.

Aviv, fiul Monicăi Anghel, nu a reușit să își impresioneze mama. Așa că piureul de cartof dulce le-a și asigurat câștigul Claudiei Ghițulescu și Marianei .

Astfel de evenimente vor deveni o tradiție în stațiunea Băile Govora, una dintre cele mai bogate statiuni din Romania si Europa in ape iodurate si bromurate de origine organică.

Băile Govora sunt un loc excelent pentru tratamente balneare care ajută la vindecarea afecțiunilor respiratorii, ginecologice sau reumatismale. În același timp, stațiunea se bucură de numeroase spații de recreere, fiind cunoscută cândva pentru cel mai curat aer din Europa.

Total
0
Shares
Total
0
Share