Cadavre găsite pe un câmp din Arad – Focus Prima TV

Cadavre găsite pe un câmp din Arad

Descoperire macabră în vestul țării! Doi cetățeani din Afganistan au fost găsiți morți, pe un câmp din județul Arad, la circa 50 de kilometri de frontieră. Din primele informații, decesul acestora ar fi survenit în urma unor reglări de conturi în diferitele grupări de migranți din zonă. Politistii îi caută și la această oră pe pe criminali.

Polițiștii au descoperit pe câmp două cadavre. Victimele erau cetățeni afgani și au fost ucise prin înjunghiere. Totul s-ar fi întâmplat în urma unor reglări de conturi între migranții din vestul țării. Cel care a dat alarma a fost chiar unul dintre cei implicați în conflict și care se află acum internat în stare gravă într-un spital din Arad.

Cercetările sunt acum în plină desfășurare.

Localnicii sunt uimiti și susțin că nu știu ca localitate lor să fie tranzitată de migranți în drumul către granița de vest a țării.

Potrivit statisticilor oficiale, numărul migranților descoperiți în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera prin județul Arad este de peste 2 ori mai mare decât în în primele 11 luni ale anului trecut. De la inceputul anului și până în prezent,peste 1200 de oameni au fost prinși în timp ce încercau să forțeze trecerea în Ungaria.

Total
0
Shares
Total
0
Share