Cadavru carbonizat găsit pe câmp – Focus Prima TV

Cadavru carbonizat găsit pe câmp

A fost alertă în acestă dimineață în Timiș după descoperirea unui cadavru carbonizat într-o mașină arsă. Autoturismul, distrus complet de flacări, a fost găsit pe un câmp la marginea localității Chișoda. Polițiștii încearcă acum să stabilească dacă este vorba de un accident sau de un omor.

Alarma a fost dată puțin înainte de ora 10 când o persoană a sunat la 112 după ce a văzut pe câmp autoturismul ars. Imediat, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri și poliție. Mașina, era împotmolită în noroi, la circa 700 de metri de marginea localității. Polițiștii au descoperit, pe locul șoferului trupul carbonizat al unei persoane. Zona a fost imediat izolată, iar la fața locului au fost trimiși
criminaliștii și polițiștii de la judiciar.

Cei care locuiesc în zonă spun că nu au văzut nimic suspect noaptea trecută iar majoritatea au aflat de abia în acestă dimineață ce s-a întâmplat.

După mai multe ore de verificări anchetatorii au aflat că mașina îi aparține unui bărbat din Chișoda. Acesta nu a mai ajuns acasă de ieri dimineață. Prietenii spun că bărbatul obișnuia să bea.

Anchetatorii cred acum că totul s-ar putea să fie doar un accident și nicidecum crimă sau sinucidere.

Trupul carbonizat al bărbatului a fost ridicat de medicii legiști iar carcasa calcinată a fost dusă în curtea poliției Timiș pentru continuarea cercetărilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share