Cadouri de Crăciun cu…stil – Focus Prima TV

Cadouri de Crăciun cu…stil

Ne despart cateva zile de sărbătoarea Crăciunului iar oamenii sunt în febra cumpărăturilor. Fiecare caută ceva deosebit pentru cei dragi, și nu întotdeauna cadoul se găsește în magazine. Doi tineri au anticipat acest lucru și… au renunțat la joburile lor din corporații și au deschis un atelier de unde oamenii pot cumpăra cadouri inedite.

Hăinuțe de copii cu imprimeuri colorate, seturi pentru întreaga familie sau produse din lavandă- acestea sunt doar câteva dintre ideile de cadou pe care le propun cumpărătorilor Laura și Flavia.

Cele două au pus pe picioare în centrul Iașiului un magazin cu produse exclusiv locale care acum este plin de idei de cadouri și decorațiuni de Crăciun. Iar comenzile nu încetează să apară. Mai bine de 80 la sută dintre produse sunt livrate în afara orașului.

Pe lângă haine, la mare căutare sunt și produsele de îngrijire. Cel mai important este să te adaptezi vremurilor, spun cele două tinere, iar ele au făcut-o cu brio. Acum, produsele lor vor ajunge, în casele din toată țara, sub bradul de Crăciun.

Total
0
Shares
Total
0
Share