Cadouri de poveste pentru Crăciun – Focus Prima TV

Cadouri de poveste pentru Crăciun

Bluze tradiționale, bijuterii făcute manual, decorațiuni de Crăciun sau bucate delicioase. Cu asta și-au încântat privirile și papilele gustative vizitatorii Pieței Țărănești din Capitală. Întârziații au găsit aici cadoul perfect iar pofticioșii au plecat acasă cu mâncăruri…făcute ca la mama acasă.

Miki este unul dintre expozanții care ne propune anul acesta un altfel de cadouri, unele cu poveste și de suflet, numai bune de dăruit sau de pus în brad.

La standul lui Marian Brâncoveanu sunt înșirate cele mai frumoase și colorate idei de cadouri. La ele se muncește zile întregi iar ce iese din mâinile lui este numai bun de împachetat și pus sub brad.

Deloc surprinzător, doritorii nu au întârziat să apară. În lipsa târgurilor de Crăciun au venit la piața de la Muzeul Țăranului Român în căutarea darului perfect. Ce-i atrage? Originalitatea.

Cei mai încântați au fost și de această dată cei mici. Cuvintele au fost puține dar entuziasmul…peste măsură.

Iar dacă după atâta umblat după cadouri nu v-a mai rămas timp pentru a pregăti bunătăți pentru Crăciun, cei mai pricepuți bucătari au venit cu preparate tradiționale, gata de pus pe masă.

Pentru ediția din acest an organizatorii s-au asigurat nu doar că fiecare va găsi pe standuri cadoul perfect ci și că normele sanitare sunt respectate cu sfințenie.

Total
0
Shares
Total
0
Share