Cadru militar ziua, traficant de droguri noaptea – Focus Prima TV

Cadru militar ziua, traficant de droguri noaptea

Traficant de droguri în uniformă militară! Asta au descoperit procurorii DIICOT după ce au prins în
flagrant un subofițer al poliției militare care tocmai primea un colet plin cu droguri. Bărbatul era ajutat de alți doi complici pentru a aduce în țară substanțele interzise care acopereau cererea consumatorilor pe întreg municipiul Tulcea.

Un cadru militar al MApN se îmbogățea pe urma traficului de droguri. Acesta, alături de alți doi complici, introducea în țară substanțe interzise pe care ulterior le vindea pe raza municipiului Tulcea din luna august a anului trecut. De afacerea ilegală au auzit însă și procurorii DIICOT care l-au prins în flagrant pe cadrul militar după ce preluase un colet în care se afla peste un kilogram de cannabis, și jumătate de
kilogram de metamfetamină.

Militarul, în vârstă de 32 de ani, are o vechime de 5 ani ca militar activ, nu a participat la misiuni în teatrul de operații, este necăsătorit și nu are copii. De asemenea, la testarea psihologică din anul 2020 a fost declarat apt.

Procurorii DIICOT alături de trupele SAS i-au săltat pe cei trei traficanți în casele cărora au găsit peste 120 de pastile ecstasy și aproape 30 de grame de amfetamină. Cei trei traficanți au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile și sunt acuzați de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și de introducerea în țară a substanțelor halucinogene.

Total
0
Shares
Total
0
Share