Câine lăsat să moară de foame – Focus Prima TV

Câine lăsat să moară de foame

Un câine din rasa Ciobănesc Mioritic a fost lăsat să moară de foame timp de trei zile pe marginea unui drum, legat cu un lanţ scurt de un stâlp. Deşi animalul era lângă drum şi în apropierea unor locuinţe, nimeni nu a sărit în ajutorul acestuia. Cuiva i-a fost totusi milă și a anunțat o asociatie pentru protecția animalelor din Abrud, care a trimis doi voluntari și l-au dus la un adapost. Animalul este bolnav și
traumatizat.

Incidentul a avut loc în satul Gura Sohodol, din judeţul Alba. Cei de la Asociația Dog&Cats din Abrud au primit luni noaptea, în jurul orei 23, un mesaj anonim prin care li se semnala situația animalului.

Cei doi voluntari au reușit să ia cainele și să-l transporte la un adăpost al asociației. După o examinare atentă, membrii asociației au constatat că animalul era plin de râie, slăbit din cauza foamei și era foarte agresiv. Medicii veterinari spun că traumele prin care trece un astfel de câine sunt foarte mari și vinovatul nu trebuie să rămână nepedepsit.

Reprezentanții asociației au sesizat și poliția pentru ca oamenii legii să afle cine este stăpânul animalului și să ia măsurile de rigoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share