Călătorie de coșmar cu trenul - Focus Prima TV

Călătorie de coșmar cu trenul

Pe căile ferate din România se înregistrează un nou record. Un tren a avut nevoie de aproape 30 de ore pentru a ajunge la destinație. Garnitura a plecat miercuri seara din Mangalia și a ajuns la Timișoara în această dimineață. Zecilor de restricții de viteză de pe traseu li s-au adăugat ruperea liniei de contact și două locomotive defecte.

Trenul a pornit la drum miercuri la ora 19.40 din gara din Mangalia și ar fi trebuit să ajungă la Timișoara, la destinație, joi , la ora 10.48. Numai că, cele 15 ore, cât ar fi trebuit să dureze deplasarea s-au dublat, ajungând la aproape 30 de ore. Primul incident a fost înainte de intrarea în București, când din cauza vijeliei a fost ruptă linia de contact pe magistrala 800. A durat 9 ore până când trenul a putut, din nou, să porneasca la drum. Garnitura a plecat spre Timișoara, în cursul zilei de joi dar la Valea Albă, în județul Mehedinți, locomotiva s-a defectat. Imediat a fost trimisă o a doua locomotivă care însă s-a stricat după câteva minute. A venit o a treia locomotivă și astfel, trenul a putut să își continue parcursul.

La Caransebeș, pasagerii au fost transferați într-o altă garnitură care a ajuns, la Timișoara, după miezul nopții. Din
tren au mai coborât doar câțiva pasageri. Majoritatea au preferat să coboare la Lugoj de unde i-au preluat rudele și prietenii pentru a-I aduce la Timișoara.

Un al doilea tren care a plecat din Bucuresti inregistra 194 de minute intarziere pana la destinatie, la Timisoara. De aventuri desprinse parcă din filme au avut parte și pasagerii trenului Mangalia-București-Arad, care a ajuns la destinație după 27 de ore.

Trenul ar fi trebuit să ajungă la Arad joi la ora 11:48, dar pasagerii au sosit cu câteva minute înainte de ora 23 în Gara Mare din centrul Aradului.

Total
0
Shares
Total
0
Share