Calinic Argeșeanul, replică pentru ÎPS Teodosie: „Femeia, înger pe pământ! Nu ne este îngăduit s-o considerăm obiect de batjocură” – Focus Prima TV

Calinic Argeșeanul, replică pentru ÎPS Teodosie: „Femeia, înger pe pământ! Nu ne este îngăduit s-o considerăm obiect de batjocură”

Calinic Argeșeanul, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, aduce un omagiu femeii, pe care o numește „înger pe pământ” și „ființă dumnezeiască”, venind cu argumente din învățăturile textelor religioase, în ceea ce pare a fi o replică la adresa arhiepiscopului  Tomisului, Teodosie, care afirmase că motivul pentru care femeia nu are roluri importante în biserică ține de „condiția slăbiciunilor sale”. 

„Femeia a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”, a spus IPS Teodosie, într-o nouă declarație controversată

„Voi încerca să scriu despre o altă minune, cea a răsplăţii întreite făcută de Dumnezeu Femeii prin aceea că: Au aflat cele dintâi despre Învierea lui Iisus Hristos; au văzut cele dintâi pe Iisus Cel înviat din mormânt şi au dus cele dintâi vestea cea mare a Învierii lui Iisus, chiar ucenicilor Săi!” – scrie , vineri seara, Calinic Argeșeanul într-o lungă postare pe contul de Facebook al Arhiepiscopiei pe care o conduce.

Total
0
Shares
Total
0
Share