Cămătar arestat pentru viol – Focus Prima TV

Cămătar arestat pentru viol

O tânără a fost ademenită de un bărbat într-un apartament pentru a filma o reclamă. Odată rămași singuri, Florin Belu, zis Ureche, a violat-o pe fata care trebuia să fie protagonistă în presupusul spot. Acesta nu este singurul caz în care fete din provincie sunt ademenite să vină în București cu pretextul de a duce un trai mai bun. Din păcate, multe dintre ele ajung să cadă în prada proxeneților.

Florin Belu, unul dintre locotenții interlopului Nuțu Cămătaru a fost arestat de polițiști pentru 30 de zile după ce a violat o tânără într-un apartament din Capitală. Ureche, așa cum îl cunoșteau și alți interlopi, a profitat de naivitatea fetei care venise din provincie pentru a lucra în București.

Pretextul unei vieți frumoase și a unui trai mai bun le este oferit multor tinere care sunt ademenite de proxeneți de obicei în mediul online.

Din nefericire, multe femei se confruntă cu astfel de situații. Ce este și mai grav, este că nu în puține cazuri, cei care le fac viața un coșmar acestora sunt chiar proprii parteneri, iar de suferit au și cei din jur.

Statisticile sunt îngrijorătoare iar un studiu arată că în anul 2018 în România au fost 2,5 cazuri de viol în fiecare zi. După ce trec prin această dramă, multe tinere sunt obligate să se prostitueze.

Din păcate, odată ieșiți din închisoare, 70 la sută dintre violatori recidivieaza iar, majoritatea, la nici 3 zile de la eliberare.

Total
0
Shares
Total
0
Share