Cameră/Comisia juridică a respins un amendament al USR referitor la agenţia specializată în investiţii în sănătate - Focus Prima TV

Cameră/Comisia juridică a respins un amendament al USR referitor la agenţia specializată în investiţii în sănătate

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins marţi, în şedinţă, un amendament al grupului parlamentar al USR referitor la posibilitatea înfiinţării unei agenţii specializate în investiţiile din domeniul sănătăţii.

Amendamentul, intitulat generic “reglementări în domeniul investiţiilor în sănătate”, era adus proiectului de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, aflat pe ordinea de zi a comisiei.

La motivarea amendamentului se precizează astfel: “Priorităţile Ministerului Sănătăţii din perioada imediat următoare includ aplicarea Programului de Guvernare 2020 – 2024, care vizează şi înfiinţarea unei agenţii specializate în investiţiile din domeniul sănătăţii. Structura nou înfiinţată va avea ca şi atribuţie implementarea la standarde înalte de calitate a proiectelor de investiţii în infrastructura de sănătate, precum şi gestionarea unitară a proiectelor de infrastructură sanitară majoră cu precădere în subordinea Ministerului Sănătăţii”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share