Campania de vaccinare, haos total – Focus Prima TV

Campania de vaccinare, haos total

La Galați, campania de vaccinare anti covid este un haos! Programările din platformă nu se respectă iar cei care se programează prin call center află la centrul de imunizare că, de fapt, nu mai sunt doze. Sunt cazuri în care doritorii sunt sunați cu număr ascuns și anunțați că programarea le-a fost anulată iar angajații DSP raportează vaccinări în centre în care nu s-a administrat nici măcar o doză. Mai mult, astăzi
au anunțat că procesul de imunizare este întrerupt pentru că nu sunt vaccinuri. În realitate, însă, în centre oamenii se vaccinau.

Cu această situație s-au confruntat mulți dintre gălățenii înscriși la vaccinare. Un bărbat, care și-a programat soacra, a fost sunat cu număr ascuns și a fost informat să nu mai vină pentru că nu mai sunt doze.

Reprezentanții Direcției de sănătate publică se apără și spun că este o eroare. Mai mult, susțin vehement că NU SE VACCINEAZĂ CU PRIMA DOZĂ, ci doar cu rapelul.

În realitate, însă, ceea ce pare să nu știe DSP-ul este că vaccinarea continuă, atât cu prima doză cât și cu cea de rapel.

Zilele acestea, la Galați vor ajunge și dozele de vaccin de la Moderna.

Total
0
Shares
Total
0
Share