Campanie de donare de sânge iniţiată de mămici pentru mămici, la sfârşitul lunii martie - Focus Prima TV

Campanie de donare de sânge iniţiată de mămici pentru mămici, la sfârşitul lunii martie

Mamele din municipiul reşedinţă şi nu numai sunt invitate la sfârşitul lunii viitoare să doneze sânge în cadrul unei campanii iniţiate de Asociaţia Mămici din Vâlcea cu scopul de a crea o bancă de sânge.

Potrivit reprezentantelor acestei asociaţii, campania “Donează sânge! Poţi salva vieţi. Meriţi să te răsfeţi!”, ajunsă anul acesta la cea de-a cincea ediţie, se va desfăşura în perioada 21-26 martie, la sediul Centrului de Transfuzii Sangvine din Râmnicu Vâlcea, iar obiectivul este să adune în aceste şase zile cel puţin 200 de donatori – mămici şi membri de familie sau cunoscuţi ai acestora.

Centrul de Transfuzii Sangvine Vâlcea a anunţat că în această perioadă e mare nevoie de sânge şi concentrate trombocitare în spitalele din judeţ, pentru mulţi pacienţi aflaţi în stare gravă, astfel că îi aşteaptă pe cei care doresc să doneze şi înainte de această campanie.

Joi, centrul va avea o acţiune în municipiul Drăgăşani, la Centrul de Recuperare Neuromotorie, unde aşteaptă să vină cât mai mulţi cetăţeni din partea de sud a judeţului pentru a face acest gest care dă o şansă la viaţă celor care au nevoie de transfuzii.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share