Campanii pentru copiii săraci – Focus Prima TV

Campanii pentru copiii săraci

Peste 40 de copii din familii cu venituri foarte mici au primit, la finalul săptămânii trecute, daruri prin intermediul campaniei “Poveste de Crăciun”, iniţiată de două tinere din judeţul Tulcea.

Campania organizată de Laura Bogdan şi Claudia Hotnog şi-a propus să readucă poveştile în casele celor mici, iar cei 44 de beneficiari din comuna Nufăru au fost selectaţi de iniţiatori cu sprijinul asistentului social al comunei.

“Am fost impresionată de educaţia copiilor, dar şi de curăţenia pe care am găsit-o în casele familiilor vizitate. Veniturile acestora sunt aproape de zero, iar, din păcate, situaţii similare sunt foarte frecvente în România”, a declarat, pentru AGERPRES, Laura Bogdan.

Cadourile primite din partea donatorilor au constat în jucării şi haine, fiecare pachet incluzând şi o carte.

“Într-o lume marcată de tehnologie, în care tabletele şi telefoanele mobile încearcă să ia locul hârtiei tipărite, vrem să le oferim micuţilor bucuria de a mirosi, de a răsfoi şi de a citi o carte nouă”, au explicat iniţiatoarele campaniei într-o postare pe Facebook.

În ultimele zile, şi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi cei ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, alături de Direcţia Generală de Asistenţă Socială, au oferit cadouri unui număr de zece familii din oraşul Isaccea, precum şi altor trei familii din Topolog şi Valea Nucarilor.

Sursa: Agrepres

Total
0
Shares
Total
0
Share