Cantitate uriașă de bani și droguri capturată de polițiști de la o grupare de traficanți din București. Cinci persoane au fost arestate – Focus Prima TV

Cantitate uriașă de bani și droguri capturată de polițiști de la o grupare de traficanți din București. Cinci persoane au fost arestate

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din București și procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au prins în flagrant mai mulți membri ai unei grupări specializate în trafic de droguri și au capturat cantități mari de droguri – cannabis, cocaină, amfetamină și ketamină – și de bani de la aceștia.

Sute de mii de euro și de lei, cannabis, cocaină, amfetamină și ketamină au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din București și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, în urma a 2 acțiuni de prindere în flagrant delict și 6 percheziții. Cinci membri ai unei grupări specializate în trafic de droguri au fost arestați preventiv.

La data de 19 martie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au realizat o acțiune operativă pentru documentarea activității unei rețele de traficanți, care ar fi importat și distribuit droguri, preponderent în București.

Astfel, a fost realizată o prindere în flagrant delict, stradală, în sectorul 6, a 3 persoane, în timp ce ar fi transportat un colet, în care se aflau aproximativ 9,5 kilograme de cannabis. Asupra celor în cauză, au fost descoperite aproximativ 10 grame de cocaină, iar cele două autoturisme cu care s-ar fi deplasat au fost indisponibilizate.

Total
0
Shares
Total
0
Share