Capcane pentru șoferi pe A3: spații de servicii blocate cu sârmă ghimpată, la 9 ani de la inaugurare - Focus Prima TV

Capcane pentru șoferi pe A3: spații de servicii blocate cu sârmă ghimpată, la 9 ani de la inaugurare

La 9 ani de la inaugurarea Autostrăzii București-Ploiești, cele mai multe dintre spațiile de servicii sunt închise și, chiar și așa, periculoase. Intrările în locurile amenajate cu parcări și toalete sunt blocate de bariere din sârmă ghimpată. Jurnalistul Digi24 Alexandra Dinu a făcut un drum dus-întors pe autostradă și a văzut cu ce se confruntă șoferii care, deși sunt anunțați prin indicatoare rutiere succesive că urmează spațiu de serviciu, nu au unde intra.

Tocmai ce am intrat pe autostrada A3, București-Ploiești. Scopul nostru este să vedem cât de funcționale sunt spațiile de servicii.

Suntem anunțați de indicatoare că urmează spațiu de servicii. De la distanță, din ce ne dăm seama, având în vedere că sunt oameni, înseamnă că e deschis. Deci este funcțional.

Mergem mai departe.

Am ajuns la cel de-al doilea spațiu de servicii de pe autostradă. Este închis. Foarte interesant este cum au ales autoritățile să semnalizeze că nu se poate intra aici – prin sârmă ghimpată – un adevărat pericol, în special pentru motocicliști. Dacă nu sunt atenți, aici cu siguranță pot avea loc accidente.

Total
0
Shares
Total
0
Share