Capitala, în scenariul roșu. Restaurantele, închise a treia oară – Focus Prima TV

Capitala, în scenariul roșu. Restaurantele, închise a treia oară

Capitala se află în scenariul roșu, ceea ce a adus noi restricții! Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât închiderea restaurantelor și a teatrelor, după ce rata de incidență din București a ajuns la 3,19 la mia de locuitori. În Timișoara, autoritățile au luat măsuri și mai drastice. Astfel, cu o rată de infectare de peste 7 la mie, orașul a intrat începând de astăzi în carantină.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a impus noi restricții în Capitală, după ce rata de infectare cu Covid-19 a depășit pragul de 3 la o mie de locuitori

Restaurantele…cuactivitate la interior se închid și ele.

Noile restricții au impact asupra încasărilor. Mâine, cu ocazia zilei de 8 martie, mesele erau rezervate de acum o săptămână.

Oamenii nu privesc cu ochi buni noile decizii luate.

Măsurile intră în vigoare la ora 12 în această noapte și sunt stabilite pentru următoarele 14 zile. Situația este mai gravă în Timișoara. Orașul a intrat în carantină, întrucât incidența infectărilor cu Covid-19 a ajuns la 7 cazuri la o mie de locuitori.

Autoritățile consideră că această măsură va reduce vizibil rata infectărilor din Timișoara.

În următoarele 14 zile, timișorenii vor ieși din case doar cu declarație pe proprie răspundere și doar cu un motiv bine întemeiat.

Total
0
Shares
Total
0
Share