Carambol mortal pe șosea – Focus Prima TV

Carambol mortal pe șosea

Carambol devastator pe un drum național în județul Băila. Doi oameni și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți într-un accident în care au fost implicate un autobuz, un camion și un autoturism. O altă tragedie de proporții a avut loc și Bistrița, unde o mașină a fost spulberată de un tren. Vă avertizez că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Accidentul a avut loc pe drumul național 2B în apropierea localitații bărilene Căldărușa. Un șofer în vârstă de 65 de ani din Galați , care mergea spre Buzău, a vrut să depășească un autobuz. A izbit însă frontal un camion care venea din sens opus. Echipajele de salvare au intervenit de urgență la fața locului.

Șoferul mașinii care a provocat accidentul, dar și un pasager din autobuz , un tânăr de 23 de ani au murit pe loc. Șoferul autobuzului și un alt pasager au fost transportați la spital.

Autoritățile au deschis acum o anchetă pentru a stabili circumstanțelel care au dus la producerea accidentului.

O altă tragedie a avut loc și în Bistrița. Un bărbat de 32 de ani aflat la volan nu s-a asigurat la trecerea peste o calea ferată. Mașina sa a fost spulberată de tren. Alături de el, în autoturism se găseasu și cele două fiice ale sale, în vârstă de 5 și respectiv 6 ani.

În urma impactului mașina, a fost târâtă pe șine pe o distanță de 250 de metri. Tatăl a murit pe loc iar cei doi copii au fost transportați în stare gravă la spital. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Total
0
Shares
Total
0
Share