Carmen Iohannis, fotografii emoționante alături de elevii săi la final de an. Ce ținută a ales Prima Doamnă a României - Focus Prima TV

Carmen Iohannis, fotografii emoționante alături de elevii săi la final de an. Ce ținută a ales Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis participa la vizita la Sibiu a presedintelui Germaniei, Joachim Gauk, marti, 21 iunie 2016. Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Carmen Iohannis nu a uitat de îndatoririle de profesor și a fost alături de elevii săi la festivitatea de final de an școlar. Prima Doamnă a României a atras toate privirile cu ținuta ei elegantă. Soția președintelui este profesoară de 37 de ani la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu și nu a putut rata evenimentul.

Soția lui Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de elevii săi din clasa a XII-a în ultima lor zi de liceu. Carmen Iohannis a fost prezentă pentru a-i susține și a le ura mult succes în noua etapă a vieții lor. În imagini se observă zâmbetul larg și fericit al acesteia, semn că se bucură din plin de acest moment alături de elevii săi. De asemenea, ținuta purtată de Prima Doamnă a României a atras atenția.

Carmen Iohannis a purtat o rochie aproape de genunchi, de culoare verde deschis, cu un pliu în talie. Aceasta a fost asortată cu o pereche de sandale cu toc elegante, care îi vin de minune. Alături de fotografiile publicate în mediul online, soția președintelui le-a transmis tinerilor un mesaj emoționant de susținere, fiind foarte iubită de copii.

Total
0
Shares
Total
0
Share