Cărțile de dezvoltare personală, la mare căutare - Focus Prima TV

Cărțile de dezvoltare personală, la mare căutare

După anii grei de pandemie, iată că acum suntem nevoiți să facem față unei serii întregi de crize noi. Așa că tot mai mulți dintre noi încercăm să căutăm echilibrul și liniștea interioară. Vrem să ne cunoaștem mai bine și de ce nu, să găsim motivație pentru a merge mai departe. Nu e de mirare că, la târgurile de carte cele mai căutate volume sunt cele de devoltare personală.

Zeci de iubitori de carte și-au dat întâlnire, în acest sfârșit de săptămână, în inima orașului de pe Someș. Scriitori și cititori, cu toții s-au bucurat de atmosfera festivalului internațional de carte Transilvania, ajuns la ce-a de-a opta ediție. După zeci de minute petrecute printre standuri, puțini au fost cei care au plecat acasă cu mâna goală.

Cărțile de dezvoltare personală s-au vândut cel mai bine. Semn că românii sunt tot mai interesați de autocunoaștere și motivație în această perioadă. Spre bucuria organizatorilor, anul acesta festivalul a adunat cei mai mulți participanți. Iubitorii de carte au avut parte și de întâlniri cu scriitori.

Statisticile arată, însă, că România stă prost la capitolul citit. Potrivit Eurostat, doar 7% dintre români cumpără măcar o carte pe an.

Total
0
Shares
Total
0
Share