Căruță spulberată, un mort și patru răniți - Focus Prima TV

Căruță spulberată, un mort și patru răniți

O femeie a murit și alta a ajuns la spital în stare critică, după ce căruța în care se aflau a fost spulberată de o mașină care circula cu viteză mare. În căruța remorcată de un tractor mai erau încă trei oameni. Toți au fost răniți grav. Vă avertizez, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Accidentul a avut loc în satul Viașu din județul Mehedinți. Toate persoanele aflate in caruță faceau parte din aceeași familie și plecaseră la culesul viei. Cu mai putin de 200 de metri înainte ca tractorul si caruta tractata de acesta să iasă de pe drumul județean, un autoturism SUV, care circula cu viteză din spate, a intrat în plin. Căruța a fost pur și simplu distrusă în impact. Politistii au început imediat o ancheta și au aflat și motivul pentru care s-a produs tragedia.

Patru victime, cu vârste între 30 și 71 de ani, au fost transportate la spital. Una dintre ele, o tânără de 30 de ani, era în stare foarte gravă, cu traumatism cranio-cerebral. Celelalte trei erau conștiente și stabile, dar au suferit multiple fracturi costale, de bazin, dar și alte traumatisme. A cincea victimă, o femeie in varsta de 51 de ani, a murit înainte de a ajunge la spital.

Ambii șoferi se vor alege cu dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. Șoferul SUV-ului, pentru că a intrat din spate în căruța în care se aflau cinci oameni, iar tractoristul, pentru că nu avea dreptul să remorcheze căruța în care au urcat cei cinci oameni.

Total
0
Shares
Total
0
Share