Casa Albă salută curajul ducilor - Focus Prima TV

Casa Albă salută curajul ducilor

Interviul acordat de prințul Harry și soția sa Meghan Markel a produs un val uriaș de reacții! Oficialii Casei Albe au salutat ceea ce ei numesc curajul de care au dat dovadă cei doi. În schimb, presa britanică a tratat cu răceală apariția televizată sau chiar a scormonit după unele erori și mesaje ascunse transmise de Meghan și Harry. Până la această oră, Palatul Buckingham nu a avut nici o reacție.

Experții care au analizat limbajul corporal al celor doi soți, Harry și Meghan, în timpul interviului, spun că fosta ducesă era nervoasă și comportamentul ascundea frustrarea.

Editorialistul Piers Morgan i-a criticat foarte dur într-un articol în care subliniază că interviul a provocat pagube imense familiei regale, în condițiile în care bunicul lui Harry, prințul Philp, este internat de peste 2 săptămâni în spital.

De asemenea, prietenii lui Meghan Markle au postat pe rețelele de socializare că fosta actriță și Harry s-au căsătorit o singură dată, și nu de două ori cum au susținut ei în interviu.

Total
0
Shares
Total
0
Share