Casă de super star – Focus Prima TV

Casă de super star

Când vine vorba despre case de lux, vedetele sunt cel mai bun exemplu în materie de extravaganță. Investesc zeci de milionoane de dolari în locuințe opulente, iar unele dintre ele arată ca niște adevărate palate. Iată câteva dintre ele.

Jennifer Lopez este unul dintre cei mai bine plătiți artiști din lume, lucru care i-a permis să investească într-un portofoliu imobiliar de excepție. Cântăreața deține mai multe locuințe de lux în Amrica, atât pe coasta de est cât și pe cea de Vest. Cea mai recentă achiziție a sa este o vilă situată pe o insulă
din apropierea orașului Miami, în valoare de peste 32 de milioane de euro. Până și dressingul vedetei are
dimensiunea unei locuințe obișnuite.

Cu o garderobă impresionantă se lăuda și faimosul cântăreț columbian J Balvin. Artistul deține o imensă colecție de adidași: are nu mai puțin de 850 de perechi! Atunci când nu se află la New York, vedeta locuiește în reședința sa din Columbia, un apartament de lux, care dispune inclusiv de piscină.

Într-un adevărat palat locuiește și vedeta americană de televiziune Kim Kardashian. Cântărețul Kanye West și cei patru copii ai cuplului își au reședința permanentă într-un conac în valoare de peste 60 de milioane de dolari din Los Angeles.

Cea mai scumpă proprietate rezidențială aflată la vânzare în acest moment în Statele Unite are un preț fabulos: 350 de milioane de dolari. Palatul situat în faimosul cartier Beverly Hills a aparținut mogulului media Jerry Perenchi. Moștenitorii acestuia așteaptă acum cumpărătorii și nu este exclus ca în
viitor ea să fie locuită de un alt nume mare de la Hollywood.

Total
0
Shares
Total
0
Share