Casa misterelor din Iași – Focus Prima TV

Casa misterelor din Iași

Scandalul din Iași continuă și în rolul principal rămâne același om de afaceri despre care se vorbește deja de câteva zile bune. Săptămâna trecută, bărbatul era acuzat de abuz sexual, iar acum, vecinii lui spun că se întâmplă lucruri ciudate în casa în care locuiește împreună cu 15 fete. Oamenii suțin că acțiunea începe mereu în miez de noapte, atunci când fetele gonesc cu viteză pe drumurile comunei.

Oamenii din comuna Miroslava sunt agitați de câteva zile bune. Morel Bolea, cel care a fost acuzat în urmă cu puțin timp de abuz sexul..ridică acum noi semne de întrebare. Una dintre tinerele racolate de omul de afaceri a decis să vorbească public despre abuzurile pe care le-a trăit. Împreună cu colegele sale a trecut prin momente pe care cu greu le va uita.

Omul de afaceri care este acuzat de abuz sexual locuiește acum în aceeași casă cu 15 fete. Pentru vecinii care îi văd zilnic..totul este neclar.Se pare că atmosfera devine agitată …pe timp de noapte.

Vecinii trag cu ochiul pe la geam și încearcă să afle mai multe detali..însă nu reușesc. Tot ce știu ei este ca în casă se fac…videoclipuri.

Oamenii care stau mereu la barul din comună le admiră pe cele 15 fete.

În urma problemelor pe care le are cu legea Morea Bolea, Inspectoratul Județean de Poliție Iași a început o anchetă Însă, până acum nu sunt făcute nici un fel de plângeri din partea unor posibile victime.

Toți locuitorii din comuna Miroslava vorbesc despre fetele modele. Încă nu se știe exact ce se întâmplă în aceea casă, iar proprietarii nu au lămurit situația. În urmă cu câteva zile, când Morel Bolea a fost acuzat de abuz sexual, a transmis printr-un comunicat fapul că toate articolele de presă sunt minciuni și aberații și spune că toate acuzațiile aduse sunt false.

Total
0
Shares
Total
0
Share