Căsuța Crăciunului e în Alba - Focus Prima TV

Căsuța Crăciunului e în Alba

Într-un sat din județul Alba se află o casă, împodobită pentru Crăciun, cum numai în filmele americane vezi! Timp de aproape o lună, soții Giura au lucrat zi de zi pentru a-și transforma gospodăria într-un adevărat spectacol de lumină și culoare. Chiar dacă au cheltuit aproape 20 de mii de lei, aceștia spun că Sărbătoarea Crăciunului este una specială pentru ei și merită efortul și banii. Bucuria întâmpinării acestei sărbători se îmbină cu satisfacția de a
vedea, seara de seară, copiii care vin să se bucure de această priveliște minunată.

Imagini de basm, in satul Ighiel, la lasarea serii. Aici se afla cea mai frumoasa casa, impodobita de Craciun, din judetul Alba si nu numai. Sute de metri de beteala luminoasa, mii de beculete atarnate in pomi, pe garduri, reni, Mos Craciun, pachete cu cadouri, toate creaza o atmosfera superba. Sotii Alina Gabriela si Eugen Giura nu s-au uitat la bani si au creat un decor minunat, pentru a intampina sarbatorile de iarna. De aproape o luna, cei doi lucreaza zi de zi pentru a aseza cu migala, fiecare ornament si beculet, dupa un plan bine gandit. Daca in urma cu cinci, sase ani, sotia nu era prea incantata de pasiunea sotului, care pierdea mult timp cu aceste decoruri, acum a inceput sa-l ajute.

Cei doi soti spun ca, pentru ei, Craciunul este cea mai mare sarbatoare si vor sa o intampine asa cum se cuvine, cu multa culoare si lumina.

Cei mai incantati de casa si gradina de vis a familiei Giura sunt copiii.

Nici primarul comunei Ighiu nu a ramas indiferent la frumusetea creata de cei doi soti.

Chiar daca au cheltuit aproape 20.000 de lei, pentru a-si impodobi casa si a bucura sufletele celor mici, marinimia
sotilor Giura nu se opreste aici. Ei au sprijinit copiii nevoiasi si vor si in continuare sa-i ajute, daruindu-le lor premiul.

Pana acum, Asociatia Miros de Cer a daruit 9.500 de pachete copiilor si a ajutat 3800 de familii nevoiase.

Total
0
Shares
Total
0
Share