Cât de bogați sunt noii parlamentari. De la 16 terenuri și 12 case, la spații goale în declarația de avere - Focus Prima TV

Cât de bogați sunt noii parlamentari. De la 16 terenuri și 12 case, la spații goale în declarația de avere

Averile noilor aleși din Parlament au fost făcute publice. Ca la orice început de mandat, parlamentarii au fost nevoiți să își completeze declarațiile de avere, iar unele sunt surprinzătoare. Unii au ales să investească în terenuri sau case. Alți parlamentari sunt colecționari de artă sau pasionați de ceasuri scumpe. La polul opus, sunt cei care susțin că nu au nimic de declarat.

Parlamentarii au la dispoziție 30 de zile de la preluarea mandatului pentru a-și depune declarațiile de avere și de interese.

Olivia Morar a intrat în Parlament după ce a fost secretar de stat în Ministerul Justiției. De profesie avocat, proaspătul deputat PNL declară că are nu mai puțin de 16 terenuri, 3 apartamente, 12 case în mai multe județe din țară și 2 spații comerciale.

Colega sa de partid, Vetuța Stănescu, este de asemenea deputat PNL la primul mandat. În declarația sa de avere apar 3 terenuri, 4 apartamente, o casă de locuit și o casă de vacanță. În plus, deține 2 mașini și are economii de 160.000 de lei și 40.000 de euro.

Total
0
Shares
Total
0
Share