Cât de inconştient să fii să faci asta. S-a uitat la un film pe internet, şi-a echipat fetiţa cu un ham şi o cordelină şi a pornit la drum - Focus Prima TV

Cât de inconştient să fii să faci asta. S-a uitat la un film pe internet, şi-a echipat fetiţa cu un ham şi o cordelină şi a pornit la drum

Un bărbat din Bucureşti şi fetiţa lui în vârstă de şase ani au fost recuperaţi de pe un traseu extrem de periculos din Bucegi după mai bine de zece ore.

Cei doi rămăseseră blocaţi într-o zonă nemarcată, pe Acele Morarului au precizat salvamontiştii din Buşteni, şocaţi de inconştienţa bărbatului. Turistul îşi cumpărase un ham şi cordelină de la un magazine cu materiale de construcţii, şi-a echipat fetiţa şi a mers la munte după ce a urmărit un film pe internet, au precizat salvamontiştii din Buşteni, într-o postare pe Facebook.

”Bărbatul din Bucuresti şi-a  pus copilul de numai 6 ani în pericol, pentru ca a vazut un film pe internet despre un traseu nemarcat din Acele Morarului şi a vrut să-l parcurgă.  Şi-a echipat fetiţa cu un ham şi o cordelină cumpărată de la un supermarket cu materiale de construcţii şi a pornit la drum.  

Total
0
Shares
Total
0
Share