Cătălin Drulă: Calea cea mai sigură să ne refacem viaţa normală este vaccinarea – Focus Prima TV

Cătălin Drulă: Calea cea mai sigură să ne refacem viaţa normală este vaccinarea

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat miercuri, după ce s-a vaccinat anti-COVID-19, că imunizarea reprezintă calea cea mai sigură pentru refacerea vieţii normale.

“De aproape un an ne luptăm cu acest virus SARS-CoV-2, virus care ne-a afectat sistemul de sănătate, avem presiune pe spitale, ne-a afectat economia. În domeniul pe care îl gestionez ne-a afectat foarte grav, pentru că fără călătorii, fără transporturi sunt afectate companiile, care au pierderi de venituri. Ne-a afectat pe plan personal, pe apropiaţi, prieteni, rude. Calea cea mai sigură să ieşim… mai puternici, să ne refacem economia, să ne refacem viaţa normală pe care o aveam înainte este vaccinarea”, a spus ministru.

Drulă i-a îndemnat pe români să se vaccineze.

“Îndemn pe toţi românii să se vaccineze, să ieşim împreună ca societate mai puternici din această provocare. (…) Este un proces foarte simplu, dar care ne va asigura acea întoarcere la normalitate”, a susţinut ministrul.

Ministrul Transporturilor s-a vaccinat, alături de membrii Cabinetului, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share