Cățeii lui Lady Gaga, furați din stradă – Focus Prima TV

Cățeii lui Lady Gaga, furați din stradă

Celebra cântăreață americană Lady Gaga este devastată. Doi dintre cei trei câini ai săi au fost furați în plină stradă. Omul angajat să îi plimbe cățeii a fost împușcat, iar în urma intervenției echipelor de salvare viața sa nu este în pericol. Lady Gaga a anunțat că oferă o recompensă de jumătate de milion de dolari pentru găsirea câinilor

O cameră de supraveghere de pe o stradă din Los Angeles a surprins momentul în care bărbatul care plimba cei trei câini rasa Buldog Francez ai cântăreței Lady Gaga este atacat și împușcat și doi dintre cei trei câini sunt furați. În imagini se vede cum o mașină albă oprește în dreptul bărbatului care plimba câinii, iar doi oameni coboară din vehicul si îl atacă. Camera de supravegehere a înregistrat și sunetele din momentul atacului cu țipetele bărbatului atacat…

Apoi s-a auzit un foc de armă și din nou țipetele victimei.

După aceea atacatorii se urcă în mașină, moment în care un cățel se vede cum aleargă singur pe trotuar și se îndepărtează de mașină. Automobilul pleacă, iar bărbatul împușcat rămâne întins pe asfalt și începe să strige după ajutor.

După câteva secunde, un om apare în ajutorul victimei.

La câteva minute după ce bărbatul a fost împușcat, polițiștii sosiți la locul incidentului au recuperat un buldog francez, care s-a dovediat a fi unul dintre cei trei câini ai cântăreței americane.

Victima atacului este un vecin din cartierul lui Lady Gaga, Robert Fischer, care obișnuia să îi plimbe câinii atunci când vedeta călătorea.

Oamenii din cartier spun că au auzit zgomot în jurul orei 21.45 și unii au ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat.

Potrivit poliției, atacul a fost comis de două persoane, unul cu un pistol semi automat.
Locuitorii din cartier sunt și acum în stare de șoc și nu le vine să creadă că așa ceva s-a întâmplat la doi pași de casele lor.

Iar prietenii victimei speră ca atacatorii să își dea seama ce prostie au făcut și să returneze câinii.

Lady Gaga nu a emis un comunicat oficial însă reprezentanții săi au anunțat că vedeta oferă imediat jumătate de milion de dolari pentru recuperarea câinilor. De asemenea, poliția speră să îi identifice pe atacatori pe baza înregistrărilor video.

Total
0
Shares
Total
0
Share