Câțu: Mă aștept ca nominalizarea USR PLUS la Sănătate să fie un profesionist, care să preia de astăzi ministerul. – Focus Prima TV

Câțu: Mă aștept ca nominalizarea USR PLUS la Sănătate să fie un profesionist, care să preia de astăzi ministerul.

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că se aşteaptă ca USR PLUS să nominalizeze “un profesionist” la Sănătate, care să preia imediat acest minister, întrucât sunt multe probleme de rezolvat.

“Avem deja un acord, nominalizările se vor face pe criterii profesionale, mă aştept să fie un om profesionist, care să preia, de astăzi, cel mai repede, acest minister, pentru că avem nevoie de cineva care să se ocupe de Ministerul Sănătăţii, avem foarte multe probleme”, a afirmat Cîţu, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă preşedintele Iohannis va accepta propunerea de ministru al Sănătăţii, având în vedere că domeniul este unul strategic şi “îşi va dori cel mai bun om acolo”, premierul a spus: “Sunt sigur şi ne vom uita la propunerea celor de la USR PLUS, dar, cu siguranţă, am încredere în responsabilitate, că vor nominaliza o persoană care să poată să ducă mai departe munca acolo”.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share