Cauza morții Cristinei Țopescu - Focus Prima TV

Cauza morții Cristinei Țopescu

Infarct miocardic acut, o boală care ucide mii de români în fiecare an! Asta a doborât-o pe colega noastră Cristina Țopescu! Experții inml au și analizele toxicologice în cazul ei. Acestea sunt negative, așadar în corpul său nu au fost găsite urme de alcool sau droguri. Cristina Țopescu s-a stins în urmă cu mai bine de un an în apartamentul său din Otopeni, acolo unde a fost găsită de polițiști la aproximativ două săptămâni de la deces.

Specialiștii de la Serviciul de Medicină legală au finalizat nalizele în cazul morții fostei prezentatoare de televiziune. Cristina Țopescu a murit, potrivit unor surse medico-legale, din cauza unei afecțiuni cardiace.

”Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog, sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. (…) Este vorba de un infarct miocardic acut (…) de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului.” Au declarat surse medicale. Cristina Țopescu a prezentat
emisiuni tv încă de când era copil. Între 2001 și 2013 a fost redactor, prezentator de știri și moderator de talk show uri politice aici la Prima TV.

Cristina Țopescu a murit la finalul anului 2019, la 59 de ani, în apartamentul său din Otopeni.

Total
0
Shares
Total
0
Share