Cazinoul Trump Plaza a fost demolat – Focus Prima TV

Cazinoul Trump Plaza a fost demolat

Demolararea unui cazinou din Atlantic City deținut în trecut de Donald Trump s-a transformat într-un adevărat spectacol cu public. Oamenii au plătit sute de dolari pentru cele 3 secunde cât a durat punerea la pământ a imobilului. Clădirea cu 34 de etaje care a aparținut fostului președinte american a fost tranformată în moloz pentru că reprezenta un pericol pentru cetățenii orașului.

Implozia a avut loc în aplauzele oamenilor cazați la hotelurile din apropiere. Amatorii de senzații tari care au dorit să privească evenimentul în direct au scos au scos din buzunare până la 600 de dolari pentru a urmări spectacolul. La scurt timp după demolare, primarul orașului din Atlantic City a susținut o conferință de presă în care a lăudat această acțiune.

Deși locul este înconjurat alte clădiri, operațiunea a decurs fără incidente. Demolarea a fost realizată la cererea municipalității deoarece se afla în paragină și reprezenta un pericol pentru trecători. Deocamdată, actualul proprietar nu a dorit să facă publice planurile sale cu privire la terenul pe care până nu demult trona una din cele mai impunătoare clădiri din portofoliul imobiliar al lui Donald Trump.

Clădirea a fost construită în 1984 și a aparținut familiei Trump până în 2016. Cazinoul operat aici de fostul președinte își închisese porțile încă din anul 2014.

Total
0
Shares
Total
0
Share