Cazul băiatului agresat la un centru de plasament. Concluzia inspectorilor: este o practică. A fost făcută plângere penală – Focus Prima TV

Cazul băiatului agresat la un centru de plasament. Concluzia inspectorilor: este o practică. A fost făcută plângere penală

Apar informații noi în cazul copilului agresat în centrul de plasament din Voluntari. Băiatul bătut nu este singurul copil agresat în centru, motiv pentru care pe numele paznicului a fost depusă o plângere penală. Inspectorii DGASPC Ilfov au demarat verificări pentru a scoate la iveală ce alte nereguli au mai fost în centru și dacă normele interne au fost respectată.

În plus, jurnaliștii Digi24 au aflat că incidentul care a apărut acum în presă a avut loc în data de 20 decembrie, fapt menționat în registrul de incidente al centrului, dar neraportat către DGASPC Ilfov.

Reprezentanții Corpului de control au discutat atât cu conducerea centrului de plasament, cât și cu angajații și cu copiii care se află aici și au constatat că în înregistrarea video apărută pe rețelele sociale este într-adevăr vorba despre o agresiune și că nu este vorba despre un caz singurar, ci despre o practică la acest centru.

Total
0
Shares
Total
0
Share